Verspreiding en bezorging door Uitgeverij Talvi

Een goede bezorging van onze kranten is van essentieel belang. Lezers, gemeenten en adverteerders vertrouwen erop dat de krant tijdig wordt bezorgd. Niet alleen in de dorpskernen, maar ook in het buitengebied. Met een brievenbusdekking van nagenoeg 100 procent ligt de verspreiding van onze weekbladen al jarenlang op een ongekend hoog niveau. Dat geeft ondernemers de zekerheid dat hun boodschap optimaal wordt uitgedragen.

Verspreiding huis-aan-huisbladen

Wekelijks worden de volgende huis-aan-huis bladen verspreid door Uitgeverij Talvi: De Maas Driehoek, Weekblad Regio Oss, Stadskrant Veghel en het Udens Weekblad.

De Maas Driehoek

wordt op dinsdag verspreid in de volgende plaatsen: Beers, Bergen, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Groeningen, Haps, Heijen, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Middelaar, Mill, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nieuw-Bergen, Oeffelt, Oploo, Ottersum, Overloon, Plasmolen, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Ven-Zelderheide, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek, Wilbertoord

Verspreiding Weekblad Regio Oss, de Stadskrant Veghel en het Udens Weekblad

Weekblad Regio Oss wordt op woensdag verspreid en de Stadskrant Veghel en het Udens Weekblad worden op woensdag en vrijdag verspreid. Onderstaand een overzicht van de plaatsen/gemeentes waar de verspreiding van de verschillende edities plaatsvindt:

Weekblad Regio Oss

Berghem, Deursen, Dieden, Geffen, Haren, Heesch, Herpen, Het Wild, Huisseling, Keent, Lith, Lithoijen, Loosbroek, Macharen, Maren-Kessel, Megen, Neerloon, Oijen, Oss, Overlangel, Ravenstein, Teeffelen.

Stadskrant Veghel woensdageditie

Boerdonk, Eerde, Erp, Heeswijk-Dinther, Keldonk, Mariaheide, Veghel, Vorstenbosch, Zijtaart.

Udens Weekblad woensdageditie

Boekel, Nistelrode, Odiliapeel, Uden, Venhorst, Volkel, Zeeland.

Ook voor het opmaken, drukken en verspreiden van uw reclamedrukwerk

Uiteraard kunt u ook reclamemateriaal met onze huis-aan-huisbladen mee laten verspreiden. We kunnen zelfs het ontwerp en drukwerk voor u verzorgen via onze drukwerk-webshop Lokaalensneldrukwerk . Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden met het oog op het laten verspreiden van reclamemateriaal en / of het laten opmaken en drukken ervan.