Kliknieuws

De snelste weg naar het lokale nieuws

Kliknieuws is het online nieuwsplatform van Uitgeverij Talvi en regionaal de meest gelezen website voor het lokale nieuws.

De nieuwswebsites van regio Oss, Uden, Veghel, Land van Cuijk en Noord-Limburg

Sinds de start van Kliknieuws hebben miljoenen bezoekers de snelste weg naar het lokale nieuws weten te vinden. Kliknieuws is in de regio de meest gelezen website voor het lokale nieuws. Op Kliksport is al het actuele sportnieuws uit de regio te vinden. Momenteel scoort de website meer dan 1.000.000 bezoeken per maand. Verenigingen, organisaties en instellingen kunnen hun nieuws en nieuwtjes aanbieden; deze zullen gratis geplaatst worden.

[suggestie: afbeelding van de website in desktop / tablet]

Adverteren op Kliknieuws

Kliknieuws is interessant voor u als ondernemer, zeker als u gericht bent op de consumenten in de regio Oss, Uden, Veghel, Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Adverteren op Kliknieuws is meer dan interessant; u profiteert niet alleen van het enorme bereik, maar hebt bovendien de unieke mogelijkheid om regionaal te adverteren op internet. Daarnaast kunt u via Uitgeverij Talvi natuurlijk een aantrekkelijk totaalpakket creëren. Wij adviseren u graag over de ideale mediamix van advertenties op Kliknieuws en in gedrukte media.

Meer informatie over Kliknieuws

Website: www.kliknieuws.nl
E-mail adres: info@uitgeverij-talvi.nl

Tel. Regio Uden: 0413 – 74 59 80
Tel. Regio Oss: 0412- 74 53 40
Tel. Regio Veghel: 0413 – 74 59 99
Tel. Regio Land van Cuijk en Noord-Limburg: 0485 – 74 53 80