Brabantwerkt.nl: de vacaturewebsite van Brabant

De website BrabantWerkt.nl is een samenwerkingsverband van tien Brabantse uitgeverijen die de handen ineen hebben geslagen om werkgevers en werkzoekenden in de regio optimaal te helpen elkaar te vinden. Vacature website BrabantWerkt.nl is daarmee de vacaturewebsite van Brabant voor zowel het plaatsen van vacature-advertenties als het zoeken naar een passende nieuwe job.

[suggestie: afbeelding van de website in desktop / tablet]

Uw vacature in de krant en op BrabantWerkt.nl

Wanneer u een personeelsadvertentie plaatst in minimaal één van onze huis-aan-huisbladen, wordt de advertentie tegen een geringe meerprijs ook op de vacaturewebsite BrabantWerkt.nl geplaatst. Als uw personeelsadvertentie wordt geplaatst op de BrabantWerkt.nl bereikt u qua gebied 60% van Noord-Brabant. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vacature-advertentie alleen online te plaatsen en niet in de krant. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij uw contactpersoon van de krant.

Op zoek naar een baan? Kijk op BrabantWerkt.nl

Voor de werkzoekenden biedt BrabantWerkt.nl een prima manier om een nieuwe job te vinden in de regio. Behalve het grote aanbod van lokale vacatures, biedt BrabantWerkt.nl ook de mogelijkheid om eenvoudig wekelijks op de hoogte gehouden te worden van vacatures die voldoen aan uw criteria. Daarnaast biedt deze site een zeer eenvoudige tool voor het maken van een CV.