Udens Weekblad2018-01-08T14:29:16+00:00

Udens Weekblad

Het nieuwsblad waarin al het nieuws uit Uden en omgeving te vinden is. Een krant bovendien die niet weg te denken is uit de Udense gemeenschap.

Zeer actueel

Actualiteit is een van de kenmerken van het Udens Weekblad, terwijl de redactie ervoor zorgt dat de inhoud is afgestemd op de wens van de lezers. Daarnaast brengt het Udens Weekblad wekelijks de officiële gemeentepagina’s uit. Wie op de hoogte wil zijn, grijpt naar het Udens Weekblad. Niet alleen voor nieuwtjes en allerlei handige informatie uit de omgeving, maar ook voor aanbiedingen van de winkel om de hoek.

Het Udens Weekblad heeft een oplage van 29.500 exemplaren.

Udens Weekblad Vrijdageditie

Behalve de woensdageditie verschijnt er ook elke vrijdag een editie van het Udens Weekblad. De actualiteit blijft zo gewaarborgd. Tevens biedt het kansen voor ondernemers om in een groter verspreidingsgebied te adverteren. De vrijdageditie van het Udens Weekblad biedt namelijk combinatiepagina’s die ook verschijnen in de vrijdageditie van Stadskrant Veghel.

De vrijdageditie van het Udens Weekblad in combinatie met Stadskrant Veghel heeft een oplage van 44.000 en verschijnt in Uden, Volkel, Odiliapeel, Boekel, Nistelrode en Zeeland. De combinatiepagina’s worden ook verspreid in Boerdonk, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Veghel, Vorstenbosch en Zijtaart.

Contact

Tel: 0413 – 74 59 80
Email: udensweekblad@udensweekblad.nl

Kantoor Udens Weekblad: Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden
Postadres: Postbus 333, 5400 AH Uden

De mensen van Udens Weekblad

John de Visser
John de VisserBladmanager
Erik Kerkhof
Erik KerkhofVerkoopmedewerker
Temmie van Uden
Temmie van UdenHoofdredacteur
Manon Bimbergen
Manon BimbergenRedacteur
Sjaak Tamnge
Sjaak TamngeOffice Manager