Stadskrant Veghel2017-12-13T14:32:32+00:00

Stadskrant Veghel

Stadskrant Veghel is met voorsprong het best gelezen nieuwsblad in Veghel en omgeving. Aan de basis van dit succes ligt de betrokkenheid van de Stadskrant bij de Veghelse gemeenschap en het bedrijfsleven. Niet voor niets is het kantoor gevestigd in het centrum en zijn de medewerkers afkomstig uit Veghel en omgeving.

Advertenties worden gedragen door een uitstekende redactionele omgeving met een hoge nieuwswaarde. Actualiteiten, officieel gemeentelijk nieuws, sport, politiek, zakelijk nieuws, kunst en cultuur; alles heeft een plaats in het weekblad van Veghel. Dat geldt niet alleen voor nieuws uit Veghel, ook wordt er ruim aandacht besteed aan nieuws uit de nieuw te vormen gemeente Meierijstad.

Stadskrant Veghel valt wekelijks bij 20.000 huishoudens in de bus.

Stadskrant Veghel Vrijdageditie

Behalve de woensdageditie verschijnt er ook elke vrijdag een editie van Stadskrant Veghel. De actualiteit blijft zo gewaarborgd. Tevens biedt het kansen voor ondernemers om in een groter verspreidingsgebied te adverteren. De vrijdageditie van Stadskrant Veghel biedt namelijk combinatiepagina’s die ook verschijnen in de vrijdageditie van het Udens Weekblad.

De vrijdageditie van Stadskrant Veghel in combinatie met Stadskrant Veghel heeft een oplage van 44.000 en verschijnt in Boerdonk, Eerde, Erp, Heeswijk-Dinther, Keldonk, Mariaheide, Veghel, Vorstenbosch en Zijtaart. De combinatiepagina’s worden ook verspreid in Uden, Volkel, Odiliapeel, Boekel, Nistelrode en Zeeland.

Contact

Tel: 0413 – 74 59 99
Email: stadskrant@stadskrantveghel.nl

Kantoor en tevens postadres Stadskrant Veghel: Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden

De mensen van Stadskrant Veghel

Jeroen van der Horst
Jeroen van der HorstBladmanager
Rian van den Tillaar
Rian van den TillaarVerkoopmedewerkster
Ties van Dooren
Ties van DoorenHoofdredacteur
Manon Bimbergen
Manon BimbergenRedacteur