Bedrijvig Oss, Meierijstad & Uden

Naast de verschillende weekkranten is Uitgeverij Talvi tevens uitgever van het bedrijfsmagazine ‘BEDRIJVIG’. De uitgave kent drie edities, namelijk BEDRIJVIG Oss, BEDRIJVIG Uden en BEDRIJVIG Meierijstad.

BEDRIJVIG Oss

Het bedrijfsmagazine BEDRIJVIG Oss verschijnt vier keer per jaar en wordt gratis verspreid onder alle ondernemers, ondernemersverenigingen, burgemeesters, wethouders, topambtenaren en raadsleden in Gemeente Oss en omgeving. De oplage van deze editie is 4.000 exemplaren en het magazine verschijnt 4x per jaar.

BEDRIJVIG Uden

Het bedrijfsmagazine BEDRIJVIG Uden verschijnt vier keer per jaar en wordt gratis verspreid onder alle ondernemers, ondernemersverenigingen, burgemeesters, wethouders, topambtenaren en raadsleden in Gemeente Uden en omgeving. De oplage van deze editie is 3.000 exemplaren en het magazine verschijnt 4x per jaar.

BEDRIJVIG Meierijstad

Het bedrijfsmagazine BEDRIJVIG Meierijstad verschijnt vier keer per jaar en wordt gratis verspreid onder alle ondernemers, ondernemersverenigingen, burgemeesters, wethouders, topambtenaren en raadsleden in Gemeente Meierijstad en omgeving. De oplage van deze editie is 3.000 exemplaren en het magazine verschijnt 4x per jaar.

Adverteren in BEDRIJVIG

Interesse in de mogelijkheden voor het adverteren in het bedrijfsmagazine BEDRIJVIG bij u in de regio? Neem dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden en tarieven in onze mediaplanner.

Mark Bras
Mark BrasBladmanager Bedrijvig